« Tillbaka

Blodpudding med bacon och sirapsstekta äpplen

Snabbt & Enkelt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

30 Min.
(0)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
0 Omdömen
Blodpudding med bacon och sirapsstekta äpplen
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Instruktioner

Tillagningstid: 30 Min.

Gör så här:

1. Skär blodpuddingen i 1 1/2 cm tjocka skivor.

2. Knaperstek baconen på en plåt i ugnen i 12-15 min på 180 °C

Sirapsstekta äpplen och lök

1. Skär äpple och lök i klyftor.

2. Sätt på en stekpanna på medelvärme och klicka i smöret. Stek löken i ca 1 minut. Tillsätt sedan äppelklyftorna och fräs i ca 2 minuter. Ringla i sirapen under omrörning och smaka av med salt.

Motorscrudite

Skiva morot och palsternacka tunt och marinera i ingefäran och citronsaften. Smaka av med salt och blanda sedan med salladen.

Servering

1. Stek blodpuddingen i lite olja eller smör.

2. Servera med äppel- och lökblandningen, knaperstekt bacon och den härliga cruditesalladen.