« Tillbaka

Blodpudding med bacon och sirapsstekta äpplen

Snabbt & Enkelt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

30 Min.
(0)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
0 Omdömen
Blodpudding med bacon och sirapsstekta äpplen
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 30 Min.

Gör så här:

1. Skär blodpuddingen i 1 1/2 cm tjocka skivor.

2. Knaperstek baconen på en plåt i ugnen i 12-15 min på 180 °C

Sirapsstekta äpplen och lök

1. Skär äpple och lök i klyftor.

2. Sätt på en stekpanna på medelvärme och klicka i smöret. Stek löken i ca 1 minut. Tillsätt sedan äppelklyftorna och fräs i ca 2 minuter. Ringla i sirapen under omrörning och smaka av med salt.

Motorscrudite

Skiva morot och palsternacka tunt och marinera i ingefäran och citronsaften. Smaka av med salt och blanda sedan med salladen.

Servering

1. Stek blodpuddingen i lite olja eller smör.

2. Servera med äppel- och lökblandningen, knaperstekt bacon och den härliga cruditesalladen.