1. Värm ugnen till 175°.
2. Klä en muffinsplåt med ca 15 muffinsformar.
3. Blanda alla torra ingredienser förutom socker i en bunke och blanda väl. Grovhacka chokladen och ställ åt sidan.
4. Vispa socker och ägg pösigt. Tillsätt det smälta smöret och mjölken och vänd ner mjölblandningen och allra sist den hackade chokladen. Blanda väl.
5. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna, fyll ca 2/3 av formen och baka mitt i ugnen i ca 15-17 min. Låt svalna helt.
6. Frosting: Vispa florsocker, smör och kakao med elvisp på låg hastighet. Tillsätt färskosten och vispa tills krämen är fluffig. Lägg i spritspåse och spritsa på muffinsen. Dekorera med godis.
Markera de ingredienser du vill lägga till på inköpslistan:
5 dl Florsocker Florsocker 3 msk Kakao Kakao 60 g Smör Smör Färskost Färskost