« Tillbaka

Cheesecake på keso och hallon

Efterrätt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

90 Min.
(16)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
16 Omdömen
Cheesecake på keso och hallon
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 90 Min.

Gör så här:

1. Börja med att vispa samman keso, färskost, citronzest och socker till en slät smet.

2. Tillsätt äggen under vispning och sedan mjöl och bakpulver.

3. Gräddfilen rörs i sist.

4. Häll ner smeten i en form, lägg på bären.

5. Baka i ca 1 h på 150c.

6. Låt kakan svalna i kylen.

7. Strössla över kaksmulorna vid servering.

Kaksmulor

1. Vispa samman smör, socker och vanlijsocker.

2. Tillsätt oljan under vispning.

3. Blanda mjöl och bakpulver och vispa ner.

4. Sprid ut på bakplåtspapper och baka i ugnen på 160c i 10 min och låt svalna