1. Tänd utegrillen. Använd endast lite kol för att undvika att grillen blir för varm.
2. Lägg ner enriset när kolen börjar glöda och stäng locket. Lägg på skinkan i ca 5–10 minuter när det börjar ryka och dofta om enriset.
3. Ta upp och lägg skinkan på en plåt. Pensla över äggblandningen och strö över ströbrödet. Griljera i 225 grader i övre delen av ugnen tills skinkan har fått en knaprig yta och gyllenbrun färg.
Markera de ingredienser du vill lägga till på inköpslistan:
1 Färdigrimmade julskinkor Färdigrimmad julskinka 2 Kvistar enris Kvistar enris Kol till grillen Kol till grillen Griljering Griljering 2 st Äggulor Äggula 2 msk Dijonsenap Dijonsenap 2 msk Söt senap Söt senap 1 dl Ströbröd Ströbröd 1 msk Honung Honung Lägg till på inköpslistan