« Tillbaka

Fullkornstoast med ägg, bacon, feta och yoghurt

Snabbt & Enkelt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

40 Min.
(0)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
0 Omdömen
Fullkornstoast med ägg, bacon, feta och yoghurt
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Förberedelsetid: 60 Min.
Tillagningstid: 35 - 40 Min.

Gör så här:

1. Börja med att låta yoghurten rinna av i ett kaffefilter i ca 1 timme.

2. Kärna ur tomaterna och stek snabbt med gullöken, låt svalna och blanda med yoghurten. Smaka av med salt och peppar.

3. Blanda ihop pannkakssmeten enligt instruktionerna på förpackningen, skiva brödet i önskad tjocklek och doppa i smeten. Stek sedan brödskivorna gyllenbruna i en stekpanna.

4. Knäck äggen i en mindre kastrull och värm under omrörning på svag värme till en äggröra.

5. Knaperstek baconet och låt skivorna rinna av på en bit papper.

6. Lägg brödskivan i botten, lägg på äggröra och bacon. Smula över fetaost och klicka på tomatyoghurten.