« Tillbaka

Grekiskt lantbröd med mozzarella och kalkon

Snabbt & Enkelt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

20 Min.
(0)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
0 Omdömen
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 20 Min.

Gör så här:

1. Skär brödet och tomaterna i skivor. Bryt mozzarellan i bitar. Blanda färskoströra med finskuren gräslök och bred smörgåsarna med blandningen.

2. Fördela tomat och mozzarella över bröden.

3. Riv skalet av citronen och blanda med finhackad persilja och lite olivolja.

4. Forma kalkonskivorna fint över smörgåsarna och rippla citron- och persiljeoljan över kalkonen. Toppa med basilikablad, kapris, nymalen svartpeppar samt flingsalt.