« Tillbaka

Grillade kycklingben med potatissallad

Kyckling

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

40 Min.
(4)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
4 Omdömen
Grillade kycklingben med potatissallad
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Förberedelsetid: 480 Min.
Tillagningstid: 40 Min.

Gör så här:

1. Låt gräddfilen rinna av i ett kaffefilter eller hushållspapper över natten.

2. Koka potatisen och dela i kvartar. Strimla salladslöken och stjälksellerin. Hacka örterna och blanda ner i den avrunna gräddfilen. Tillsätt dijon samt kapris, salt och peppar. Blanda ihop alla ingredienserna till en krämig potatissallad. Toppa även med lite av örthacket och citronrasp.

3. Grilla kycklingbenen ca 3 minuter på varje sida eller tills vätskan är klar och genomskinlig. Servera till potatissalladen.