« Tillbaka

Grillade kycklingbröst i pitabröd med curryremoulad, saltgurka och äpple

Kyckling

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

45 Min.
(9)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
9 Omdömen
Grillade kycklingbröst i pitabröd med curryremoulad
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Förberedelsetid: 30 Min.
Tillagningstid: 45 Min.

Gör såhär:

1. Finhacka löken och fräs i smör i ca 3 min. Blanda i curry och fräs ytterligare 5 min. Låt svalna och rör sedan ner crème fraiche.

2. Skölj och grovhacka saltgurka och äpple. Blanda med resten och smaka av med salt och peppar.

3. Värm pitabröden på grillen. Skölj och strimla salladen.

4. Grilla kycklingfiléerna och skär i bitar. Lägg lite sallad i varje bröd, klicka i lite remoulad och lägg sedan i grillade kycklingbitar. Avsluta med att klicka på resten av remouladen.