« Tillbaka

Grönkålspizza med getost

Snabbt & Enkelt

Vegetariskt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

20 Min.
(5)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
5 Omdömen
Grönkålspizza med getost
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 20 Min.

Gör så här:

1. Rulla ut smördegen och lägg den på en plåt. Bred ut ett tunt lager creme fraiche, salt och peppra. Baka på 200 grader i mitten av ugnen i 10 minuter.

2. Skölj grönkålen, tag bort mittstjälken och riv i mindre bitar och lägg på pizzan. Dela sedan getosten och lägg på pizzan.

3. Baka i 10 minuter till tills den fått fin färg. Ta ut och strö på pinjenötter. Servera.