« Tillbaka

Kycklingklubba med sallad på savoykål, rödbetor, ruccola, blåmögelost och valnötter

#Lidlsmästare

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

60 Min.
(14)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
14 Omdömen
Veckans vinnare Lidls mästare
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Förberedelsetid: 60 Min.
Tillagningstid: 60 Min.

Gör så här:

Kyckling

1. Dela kycklingklubborna i två delar.

2. Blanda olja, honung, pressad vitlök och paprikapulver och vänd kycklingdelarna i detta.

3. Lägg upp på ugnsplåt, krydda med salt o peppar.

4. Stek i 200 grader 40-45 min tills köttsaften är genomskinlig och ofärgad. 

Savoykålssallad

1. Skär kålen i tjocka strimlor.

2. Blanda olja, vinäger, honung, crème fraiche, salt och peppar och blanda med savojkålen. Låt stå minst en timme.

3. Vänd ner tärnade rödbetor, valnötter, ruccola och tärnad mögelost innan servering.

Serveras med krutonger.

Recept av: @bmknutsson - vinnare av #lidlsmästare vecka 2