« Tillbaka

Lyxig steak sandwich med oxfilé, mixsallad och dijondressing

Lunch

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

45 Min.
(2)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
2 Omdömen
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Förberedelsetid: 30 Min.
Tillagningstid: 45 Min.

Gör så här:

1. Börja med att skära oxfilén i ca 1,5 cm skivor och marinera i salt, peppar och ev. cognac.

2. För att göra dressingen, skira först äggulan ner i en bunke. Tillsätt vinäger, honung och senap och vispa ihop. Tillsätt sedan olja under kraftig vispning i en jämn stråle så att det binder till en slät dressing. Smaka av med salt och peppar. Smaken ska vara söt, stark och pepprig.

3. Blanda mixsalladen och dressingen.

4. Fyll baguetterna med ost, tomat, sallad och oxfiléskivorna.

5. Lägg på grillen i någon minut på varje sida. Slå in i en servett eller bakplåtspapper.

6. Servera med pommes frites om du vill.