« Tillbaka

Pasta Carbonara med bacon, äggula, parmesan och gröna ärtor

Pasta

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

30 Min.
(11)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
11 Omdömen
Pasta Carbonara med bacon, äggula, parmesan och gröna ärtor
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 30 Min.

Gör så här:

1. Strimla och knaperstek baconet, koka pastan och slå av vattnet. Rör i 3 äggulor, finhackad vitlök och lök.

2. Smaka av med salt och svart peppar. Vänd i ärtorna och toppa med äggulorna och riven parmesan.