« Tillbaka

Råraka med gravlaxtartar

Fisk & Skaldjur

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

30 Min.
(0)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
0 Omdömen
Råraka med gravlaxtartar
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 30 Min.

Gör så här:

1. Blanda samman allt till gravlaxtartaren, smaka av med salt och peppar.

2. Skala och riv potatisen på den grova sidan. Krama ur så mycket vätska som går.

3. Smält smöret på medelvärme och forma tunna rårakor, stek gyllene ca 3 minuter

på varje sida. Salta och peppra varje sida under stekningen.

4. Toppa med gravlaxtartar, crème fraiche och citron.