« Tillbaka

Risotto med äpple och rotselleri

Pasta

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

75 Min.
(7)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
7 Omdömen
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 75 Min.

Gör så här:

 

1. Börja med att steka rotselleristrimlorna mjuka och gyllenbruna i hälften av smöret och oljan. Lyft av och lägg på tallrik med hushållspapper, krydda med salt och peppar.

2. Gör risotton enligt instruktionerna på paketet. När risotton nästan är klar, stek äppelklyftorna i resterande smör och olja och krydda med salt och peppar.

3. När risotton är helt klar, rör i 2/3 av rotselleri och äpple, krydda och lägg upp på tallrikar. Toppa med resterande rotselleristrimlor och äppelklyftor samt några kvistar persilja.