« Tillbaka

Rybergs högrevskorv med couscous

Middag

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

25 Min.
(3)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
3 Omdömen
Rybergs högrevskorv med couscous
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 25 Min.

Gör så här:

1. Koka couscousen enigt anvisningarna på förpackningen.

2. Sätt ugnen på 225°C.

3. Skölj zucchini och skär i cm-stora rundlar. Skölj paprika och skär i tunna skivor. Skala och skär löken i klyftor. Lägg på en bakpappersklädd plåt, ringla över rapsolja och krydda med salt. Rosta i ugnen ca 25 min.

4. Skär korven i mindre bitar och fräs i rapsoljan tills den får färg. Tillsätt den kokta couscousen, salt och peppar. Fräs ytterligare ca 3 min.

5. Blanda ihop turkisk yoghurt och ajvar.

6. Toppa couscousen med grönsakerna, ajvarsåsen, färsk basilika och färsk mynta. Servera med citronklyftor.