« Tillbaka

Sparris med ricotta och lättkokt ägg

Snabbt & Enkelt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

30 Min.
(2)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
2 Omdömen
Sparris med ricotta och lättkokt ägg
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 30 Min.

Gör så här:

1. Lägg ned äggen i kokande vatten och låt koka ca 7 min. Skala och dela äggen.

2. Skölj och ansa sparrisen. Stek den snabbt i olja.

3. Lägg sparrisen på ett fat. Toppa med ägg, crème fraiche, mynta och mandel. Smaka av med salt och peppar.