« Tillbaka

Svamppizza med spenat från Kalmar Bageri

Vegetariskt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

30 Min.
(18)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
18 Omdömen
Svamppizza med spenat från Kalmar Bageri
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 30 Min.

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Rengör och skiva champinjonerna. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Stek svamp, vitlök, timjan och salt i smöret ca 10 min.

3. Toppa tunnbröden med riven ost, mozzarella, champinjonfräset och hälften av spenaten. Grädda i mitten av ugnen cirka 8 min.

4. Toppa med timjan och resten av spenaten. Ringla över lite olivolja. Servera direkt.