« Tillbaka

Vårig omelett med vinägrettdressade grönsaker, krispiga kikärtor och kesoröra med soltorkad tomat

#Lidlsmästare

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

20 Min.
(0)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
0 Omdömen
Vårig omelett med vinägrettdressade grönsaker, krispiga kikärtor och kesoröra med soltorkad tomat
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 20 Min.

Gör så här:

1. Blanchera sparrisen och lägg i en skål tillsammans med tinade ärtor och färska sockerärtor. Tillsätt olivolja, vinäger, citronskal, hackad basilika, salt och peppar och marinera grönsakerna.

2. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar och lägg i skivad salladslök. Hetta upp en stekpanna på medelvärme med lite olivolja. Häll i äggsmeten och stek omeletten gyllene på båda sidor.

3. Värm lite olivolja i en liten stekpanna på hög värme, häll i de avrunna kikärtorna och låt dem bli krispiga och få lite färg. Smaksätt med örtsalt.

4. Rör ihop keso och hackad soltorkad tomat i en separat skål och smaksätt med lite salt och peppar.

5. Lägg upp omeletten på en fin tallrik och lägg på grönsakerna och kikärtorna. Toppa med keson och riv över lite citronskal, avsluta med salladslöken. Klart!

Recept av: @amyskitchenadventures - vinnare av #lidlsmästare vecka 13