« Tillbaka

Vietnamesiska vårrullar med grillad tofu och dipp

Vegetariskt

Omdöme Spara

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

30 Min.
(6)
Tidsåtgång
Svårighetsgrad
6 Omdömen
Vietnamesiska vårrullar med grillad tofu och dipp
Skriv ut Föreslå

Receptet har sparats som favorit.

Receptet har redan sparats som favorit.

Du måste acceptera cookies för att kunna lägga till favoriter.

Instruktioner

Tillagningstid: 30 Min.

Färska vårrullar kan du fylla med säsongens grönsaker, här har vi lagt till grillad tofu och hackade jordnötter. Servera med salladsblad och dippsåser. Perfekt plockmat.

Gör så här:

1. Blanda samman de två dipperna och lägg i skålar.

2. Skiva tofun och stek eller grilla, låt svalna och strimla.

3. Strimla alla grönsaker så att de passar till vårrullearket.

4. Doppa rispappret i hett vatten och lägg på en fuktig handduk. Lägg först några blad koriander, ett salladsblad, strimlade tofu och grönsaker. Strö hackade jordnötter över. Rulla samman och servera med salladsblad, koriander och dippsåser.