Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
3 snabba sommarsallader

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Bas till samtliga sallader:

300 g g pasta pasta

Topping 1:

100 g g pesto pesto
200 g g körsbärstomater körsbärtstomat
400 g g vattenmelon vattenmelon
200 g g fetaost fetaost
1 dl dl mynta mynta
(färsk)
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Topping 2:

2 st st zucchini zucchini
65 g g Spenat Spenat
400 g g tofu tofu
(färdigmarinerad)
1 st st citroner citron
olivolja olivolja
salt salt

Topping 3:

4 st st nektariner nektarin
2 mozzarella mozzarella
((à 125 g) )
200 g g prosciutto prosciutto
2 dl dl basilika basilika
olivolja olivolja
salt salt
svartpeppar svartpeppar

3 snabba sommarsallader

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(4)

Gör så här:

Topping 1:

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda pastan med peston.

2. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Skär vattenmelonen i kuber.

3. Blanda pastan med tomater och vattenmelon. Smula över fetaost och toppa med mynta. Smaka av med salt och peppar.

Topping 2:

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Skär zucchinin i tunna skivor och grilla eller stek i 2 msk olja tills den får färg.

3. Skär tofun i kuber och stek tills den får färg.

4. Skölj spenaten. Tvätta och finriv skalet av citronen. Blanda spenat, citron och 2 msk olja med pastan.

5. Toppa med tofu och zucchini och smaka av med salt och peppar

Topping 3:

1. Sätt ugnen på 225°C. Skölj och skär nektarinerna i bitar. Lägg i en form med 2 msk olja och ½ tsk salt. Rosta i ugnen ca 25 min.

2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

3. Toppa pastan med nektariner, mozzarella, prosciutto och basilika. Ringla över lite olivolja och smaka av med salt och peppar.