
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Bas till samtliga sallader:
300 g g | pasta pasta |
Topping 1:
100 g g | pesto pesto | |
200 g g | körsbärstomater körsbärtstomat | |
400 g g | vattenmelon vattenmelon | |
200 g g | fetaost fetaost | |
1 dl dl | mynta
mynta (färsk) | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Topping 2:
2 st st | zucchini zucchini | |
65 g g | Spenat Spenat | |
400 g g | tofu
tofu (färdigmarinerad) | |
1 st st | citroner citron | |
olivolja olivolja | ||
salt salt |
Topping 3:
4 st st | nektariner nektarin | |
2 | mozzarella
mozzarella ((à 125 g) ) | |
200 g g | prosciutto prosciutto | |
2 dl dl | basilika basilika | |
olivolja olivolja | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list3 snabba sommarsallader
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Topping 1:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda pastan med peston.
2. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Skär vattenmelonen i kuber.
3. Blanda pastan med tomater och vattenmelon. Smula över fetaost och toppa med mynta. Smaka av med salt och peppar.
Topping 2:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skär zucchinin i tunna skivor och grilla eller stek i 2 msk olja tills den får färg.
3. Skär tofun i kuber och stek tills den får färg.
4. Skölj spenaten. Tvätta och finriv skalet av citronen. Blanda spenat, citron och 2 msk olja med pastan.
5. Toppa med tofu och zucchini och smaka av med salt och peppar
Topping 3:
1. Sätt ugnen på 225°C. Skölj och skär nektarinerna i bitar. Lägg i en form med 2 msk olja och ½ tsk salt. Rosta i ugnen ca 25 min.
2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
3. Toppa pastan med nektariner, mozzarella, prosciutto och basilika. Ringla över lite olivolja och smaka av med salt och peppar.