Högsta kvalitet till bästa pris
Ägghalvor med ansjovisröra

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

6 st st ägg ägg
6 st st ansjovisfiléer ansjovisfilé
1 dl dl majonnäs majonnäs
1 msk msk gräslök gräslök
(fint skuren)
1 krm krm svartpeppar svartpeppar

Till garnering

kapris kapris
dill dill

Ägghalvor med ansjovisröra

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

10 min
(2)

Gör så här:

1. Koka äggen i 6 minuter. Låt dem svalna helt i kallt vatten, skala och dela i halvor.

2. Finhacka under tiden ansjovisen och blanda den med majonnäs, gräslök och svartpeppar.

3. Lägg en klick av röran på varje ägghalva och garnera med kapris och en dillvippa.

Receptet är för 6 personer i del av buffé.