
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
6 st st | ägg ägg | |
6 st st | ansjovisfiléer ansjovisfilé | |
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
1 msk msk | gräslök
gräslök (fint skuren) | |
1 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Till garnering
kapris kapris | ||
dill dill |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listÄgghalvor med ansjovisröra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka äggen i 6 minuter. Låt dem svalna helt i kallt vatten, skala och dela i halvor.
2. Finhacka under tiden ansjovisen och blanda den med majonnäs, gräslök och svartpeppar.
3. Lägg en klick av röran på varje ägghalva och garnera med kapris och en dillvippa.
Receptet är för 6 personer i del av buffé.