
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
6 st st | ägg ägg | |
250 g g | frysta räkor
fryst räka (tinade, skalade) | |
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | |
0,5 | citroner
citron (rivet skal) | |
1 msk msk | gräslök
gräslök (fint skuren) | |
1 tsk tsk | sambal oelek sambal oelek | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
rom
rom (ex. löjrom eller stenbitsrom) |
Till servering
gräslök gräslök |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listÄgghalvor med het räkröra och rom
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka äggen och kyl dem i kallt vatten.
2. Låt räkorna rinna av ordentligt och badda dem med hushållspapper så att de är torra. Blanda dem med majonnäs, citronskal, gräslök och sambal oelek. Smaka av med salt och peppar.
3. Skala äggen, dela dem och lägg halvorna på ett fat. Skeda på en klick räkröra och toppa med lite rom. Strö över fint skuren gräslök innan servering.