Högsta kvalitet till bästa pris
Ägghalvor med het räkröra och rom

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

6 st st ägg ägg
250 g g frysta räkor fryst räka
(tinade, skalade)
0,5 dl dl majonnäs majonnäs
0,5 citroner citron
(rivet skal)
1 msk msk gräslök gräslök
(fint skuren)
1 tsk tsk sambal oelek sambal oelek
salt salt
svartpeppar svartpeppar
rom rom
(ex. löjrom eller stenbitsrom)

Till servering

gräslök gräslök

Ägghalvor med het räkröra och rom

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(10)

Gör så här:

1. Koka äggen och kyl dem i kallt vatten.

2. Låt räkorna rinna av ordentligt och badda dem med hushållspapper så att de är torra. Blanda dem med majonnäs, citronskal, gräslök och sambal oelek. Smaka av med salt och peppar.

3. Skala äggen, dela dem och lägg halvorna på ett fat. Skeda på en klick räkröra och toppa med lite rom. Strö över fint skuren gräslök innan servering.