
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3 st st | ägg ägg | |
5 msk msk | majonnäs majonnäs | |
2 msk msk | gräddfil gräddfil | |
2 msk msk | curry curry | |
1 dl dl | cornichons cornichons | |
0,5 st st | citroner citron | |
1 krukor kruka | kruspersilja
kruspersilja (färsk) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listÄggremoulad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka äggen i ca 5 minuter.
2. Skala äggen och grovhacka dem. Lägg i en skål.
3. Tillsätt majonnäs, gräddfil, pressad citron och curry.
4. Rör om. Hacka cornichons smått och tillsätt i röran.
5. Hacka upp kruspersiljan och rör ner.
6. Servera till påskbordet!