
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3 st st | ägg ägg | ||
5 msk msk | majonnäs majonnäs | ||
2 msk msk | gräddfil gräddfil | ||
2 msk msk | curry curry | ||
1 dl dl | cornichons cornichons | ||
0,5 st st | citroner citron | ||
1 krukor kruka | kruspersilja
kruspersilja (färsk) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listÄggremoulad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka äggen i ca 5 minuter.
2. Skala äggen och grovhacka dem. Lägg i en skål.
3. Tillsätt majonnäs, gräddfil, pressad citron och curry.
4. Rör om. Hacka cornichons smått och tillsätt i röran.
5. Hacka upp kruspersiljan och rör ner.
6. Servera till påskbordet!