
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Glödbakad potatis
16 st st | potatisar
potatis (medelstora) | |
1 msk msk | salt salt | |
1 dl dl | olja olja |
Grillskivor
700 g g | fläskkarré
fläskkarré (Anchokryddade grillskivor) |
Bönsallad
500 g g | gröna bönor
gröna bönor (t.ex. haricots verts) | |
2 st st | gula lökar gul lök |
Senapsvinägrett
3 msk msk | senap senap | |
3 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
1 dl dl | rapsolja rapsolja | |
0,5 dl dl | honung honung | |
vitvinsvinäger vitvinsvinäger |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAnchokryddade grillskivor med bönsallad, picklad lök och bakad potatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör såhär:
1. Spareribs: Grilla köttet i 3-4 min. på varje sida.
2. Bönsallad: Skiva löken tunt och marinera i 123-lag i minst en halvtimme. Koka bönorna i 1 min. i rikligt saltat vatten. Kyl sedan i isvatten. Häll av vattnet och blanda bönorna med löken och vinägretten nedan.
3. Senapsvinägrett: Vispa ner oljan i senapen och tillsätt vinägern under kraftig vispning. Smaka av med honung och eventuellt mer vinäger.
4. Glödbakad potatis: Blanda potatis, olja och salt. Slå in varje potatis i aluminiumfolie och lägg intill grillglöden i ca 40 min. Vänd på dem efter halva tiden. Testa med en kniv om de är klara - om det går lätt att sticka igenom är potatisarna färdiga att serveras.