Högsta kvalitet till bästa pris
Anchokryddade grillskivor med bönsallad, picklad lök och bakad potatis

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Glödbakad potatis

16 st st potatisar potatis
(medelstora)
1 msk msk salt salt
1 dl dl olja olja

Grillskivor

700 g g fläskkarré fläskkarré
(Anchokryddade grillskivor)

Bönsallad

500 g g gröna bönor gröna bönor
(t.ex. haricots verts)
2 st st gula lökar gul lök

Senapsvinägrett

3 msk msk senap senap
3 msk msk dijonsenap dijonsenap
1 dl dl rapsolja rapsolja
0,5 dl dl honung honung
vitvinsvinäger vitvinsvinäger

Anchokryddade grillskivor med bönsallad, picklad lök och bakad potatis

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:40 h
(2)

Gör såhär:

1. Spareribs: Grilla köttet i 3-4 min. på varje sida.

2. Bönsallad: Skiva löken tunt och marinera i 123-lag i minst en halvtimme. Koka bönorna i 1 min. i rikligt saltat vatten. Kyl sedan i isvatten. Häll av vattnet och blanda bönorna med löken och vinägretten nedan.

3. Senapsvinägrett: Vispa ner oljan i senapen och tillsätt vinägern under kraftig vispning. Smaka av med honung och eventuellt mer vinäger.

4. Glödbakad potatis: Blanda potatis, olja och salt. Slå in varje potatis i aluminiumfolie och lägg intill grillglöden i ca 40 min. Vänd på dem efter halva tiden. Testa med en kniv om de är klara - om det går lätt att sticka igenom är potatisarna färdiga att serveras.