
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Glödbakad potatis
16 st st | potatisar
potatis ((medelstora)) | ||
1 msk msk | salt salt | ||
1 dl dl | olja olja |
Grillskivor
700 g g | Grillskiva
Grillskiva ((Anchokryddade)) |
Bönsallad
500 g g | gröna bönor
gröna bönor ((t.ex. haricots verts)) | ||
2 st st | gula lökar gul lök |
Senapsvinägrett
3 msk msk | senap senap | ||
3 msk msk | dijonsenap dijonsenap | ||
1 dl dl | rapsolja rapsolja | ||
0,5 dl dl | honung honung | ||
vitvinsvinäger vitvinsvinäger |
Anchokryddade grillskivor med bönsallad, picklad lök och bakad potatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör såhär:
1. Spareribs: Grilla köttet i 3-4 min. på varje sida.
2. Bönsallad: Skiva löken tunt och marinera i 123-lag i minst en halvtimme. Koka bönorna i 1 min. i rikligt saltat vatten. Kyl sedan i isvatten. Häll av vattnet och blanda bönorna med löken och vinägretten nedan.
3. Senapsvinägrett: Vispa ner oljan i senapen och tillsätt vinägern under kraftig vispning. Smaka av med honung och eventuellt mer vinäger.
4. Glödbakad potatis: Blanda potatis, olja och salt. Slå in varje potatis i aluminiumfolie och lägg intill grillglöden i ca 40 min. Vänd på dem efter halva tiden. Testa med en kniv om de är klara - om det går lätt att sticka igenom är potatisarna färdiga att serveras.