
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | blandfärs blandfärs | |
50 g g | broccoli
broccoli (färsk) | |
50 g g | paprikor
paprika (röd) | |
400 ml ml | kokosmjölk kokosmjölk | |
1 dl dl | vatten vatten | |
3 msk msk | japansk soja japansk soja | |
1 st st | gula lökar gul lök | |
2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | |
2 msk msk | rapsolja
rapsolja (till stekning) | |
1 msk msk | ingefära
ingefära (riven) | |
2 st st | vitlöksklyftor vitlöksklyfta | |
300 g g | äggnudlar äggnudel |
Till servering
2 cm cm | röd chilipeppar röd chilipeppar | |
1 krukor kruka | koriander koriander | |
1 knippen knippe | salladslökar salladslök |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAsiatisk köttfärs med äggnudlar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att fräsa upp riven ingefära, hackad gul lök & vitlök tillsammans med tomatpuré i rapsolja. Tillsätt sojan.
2. Gå i med färsen och rör om. Stek upp tills den är helt genomstekt.
3. Addera kokosmjölk samt skurna bitar av broccoli och röd paprika. Rör om och låt puttra i ca 5 minuter på låg värme.
4. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och häll sedan av vattnet. Tillsätt nudlarna i färsen och rör om. Toppa med salladslök, hackad röd chilipeppar och färsk koriander. Servera!