
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | blandfärs blandfärs | ||
50 g g | broccoli
broccoli (färsk) | ||
50 g g | paprikor
paprika (röd) | ||
400 ml ml | kokosmjölk kokosmjölk | ||
1 dl dl | vatten vatten | ||
3 msk msk | japansk soja japansk soja | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
2 msk msk | rapsolja
rapsolja (till stekning) | ||
1 msk msk | ingefära
ingefära (riven) | ||
2 st st | vitlöksklyftor vitlöksklyfta | ||
300 g g | äggnudlar äggnudel |
Till servering
2 cm cm | röd chilipeppar röd chilipeppar | ||
1 krukor kruka | koriander koriander | ||
1 knippen knippe | salladslökar salladslök |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAsiatisk köttfärs med äggnudlar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att fräsa upp riven ingefära, hackad gul lök & vitlök tillsammans med tomatpuré i rapsolja. Tillsätt sojan.
2. Gå i med färsen och rör om. Stek upp tills den är helt genomstekt.
3. Addera kokosmjölk samt skurna bitar av broccoli och röd paprika. Rör om och låt puttra i ca 5 minuter på låg värme.
4. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och häll sedan av vattnet. Tillsätt nudlarna i färsen och rör om. Toppa med salladslök, hackad röd chilipeppar och färsk koriander. Servera!