Högsta kvalitet till bästa pris
Asiatisk köttfärs med äggnudlar

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

500 g g blandfärs blandfärs
50 g g broccoli broccoli
(färsk)
50 g g paprikor paprika
(röd)
400 ml ml kokosmjölk kokosmjölk
1 dl dl vatten vatten
3 msk msk japansk soja japansk soja
1 st st gula lökar gul lök
2 msk msk tomatpuré tomatpuré
2 msk msk rapsolja rapsolja
(till stekning)
1 msk msk ingefära ingefära
(riven)
2 st st vitlöksklyftor vitlöksklyfta
300 g g äggnudlar äggnudel

Till servering

2 cm cm röd chilipeppar röd chilipeppar
1 krukor kruka koriander koriander
1 knippen knippe salladslökar salladslök

Asiatisk köttfärs med äggnudlar

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(54)

Gör så här:

1. Börja med att fräsa upp riven ingefära, hackad gul lök & vitlök tillsammans med tomatpuré i rapsolja. Tillsätt sojan.

2. Gå i med färsen och rör om. Stek upp tills den är helt genomstekt.

3. Addera kokosmjölk samt skurna bitar av broccoli och röd paprika. Rör om och låt puttra i ca 5 minuter på låg värme.

4. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och häll sedan av vattnet. Tillsätt nudlarna i färsen och rör om. Toppa med salladslök, hackad röd chilipeppar och färsk koriander. Servera!