
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | sesambagels sesambagel | |
12 | varmrökt lax varmrökt lax | |
3 st st | avokado avokado | |
2 dl dl | färskost färskost | |
304 st st | grönsallad grönsallad | |
0,5 dl dl | soja soja | |
1 st st | chili chili | |
2 st st | vitlök vitlök | |
1 st st | gula lökar gul lök | |
50 g g | ingefära ingefära | |
4 stjälkar stjälk | koriander koriander | |
2 st st | lime lime | |
salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAsiatisk sesambagel med lax, avokado och kålsallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Strimla kålen tunt.
2. Mixa övriga ingredienser med 1 dl vatten till en puré. Blanda med kålen och låt marinera under en timme. Smaka av med salt.
3. Halvera bageln. Blanda upp soja och färskost på båda halvorna. Skiva avokadorna och lägg på tillsammans med laxen och salladen. Toppa med kålsalladen och lägg ihop.
Recept av: David Enmark