Högsta kvalitet till bästa pris
Avokadotoast med räkor och citronkräm med rom

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

500 g g frysta räkor fryst räka
(tinade och skalade)
1 dl dl crème fraiche crème fraiche
1 tsk tsk citronskal citronskal
(fint rivet)
0,5 tsk tsk citronsaft citronsaft
50 g g rom rom
(t ex stenbits-, löj- eller laxrom)
4 brödskivor brödskiva
(kavring)
2 st st avokado avokado
salt salt
svartpeppar svartpeppar
smör smör
(till stekning)
dill dill
(till garnering)

Avokadotoast med räkor och citronkräm med rom

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(34)

Gör så här:

1. Vispa crème fraichen fluffig tillsammans med citronskal- och saft, rör ner rommen och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.

2. Smörstek brödet och lägg upp på fina tallrikar. Dela, kärna ur och skala avokadorna och skiva dem tunt.

3. Bred ut avokadoskivorna snyggt på brödskivorna. Fördela de skalade räkorna ovanpå och toppa med en klick citronkräm och en dillvippa.