
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | frysta räkor
fryst räka (tinade och skalade) | ||
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
1 tsk tsk | citronskal
citronskal (fint rivet) | ||
0,5 tsk tsk | citronsaft citronsaft | ||
50 g g | rom
rom (t ex stenbits-, löj- eller laxrom) | ||
4 | brödskivor
brödskiva (kavring) | ||
2 st st | avokado avokado | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
smör
smör (till stekning) | |||
dill
dill (till garnering) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAvokadotoast med räkor och citronkräm med rom
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Vispa crème fraichen fluffig tillsammans med citronskal- och saft, rör ner rommen och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
2. Smörstek brödet och lägg upp på fina tallrikar. Dela, kärna ur och skala avokadorna och skiva dem tunt.
3. Bred ut avokadoskivorna snyggt på brödskivorna. Fördela de skalade räkorna ovanpå och toppa med en klick citronkräm och en dillvippa.