Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Bananbröd

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

100 g g smör smör
1 dl dl socker socker
5 st st banan banan
(mogna)
2 st st ägg ägg
3,5 dl dl vetemjöl vetemjöl
1 tsk tsk bakpulver bakpulver
0,5 tsk tsk salt salt

Bananbröd

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

60 min
(8)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200°C. Smöra och mjöla en avlång bakform.

2. Skala och mosa alla bananer utom en. Vispa smör och socker poröst med elvisp. Vispa ner äggen och sen bananerna i smörsmeten.

3. Blanda ihop alla torra ingredienser och vänd ner i smeten. Rör om till en slät smet och häll i formen. Toppa med en delad banan.

4. Grädda i mitten av ugnen ca. 40 min.