
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
100 g g | smör smör | ||
1 dl dl | socker socker | ||
5 st st | banan
banan ((mogna)) | ||
2 st st | ägg ägg | ||
3,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
1 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
0,5 tsk tsk | salt salt |
Bananbröd
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
1:00
h
(7)
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C. Smöra och mjöla en avlång bakform.
2. Skala och mosa alla bananer utom en. Vispa smör och socker poröst med elvisp. Vispa ner äggen och sen bananerna i smörsmeten.
3. Blanda ihop alla torra ingredienser och vänd ner i smeten. Rör om till en slät smet och häll i formen. Toppa med en delad banan.
4. Grädda i mitten av ugnen ca. 40 min.