
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
100 g g | smör smör | ||
1 dl dl | socker socker | ||
5 st st | banan
banan (mogna) | ||
2 st st | ägg ägg | ||
3,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
1 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
0,5 tsk tsk | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBananbröd
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C. Smöra och mjöla en avlång bakform.
2. Skala och mosa alla bananer utom en. Vispa smör och socker poröst med elvisp. Vispa ner äggen och sen bananerna i smörsmeten.
3. Blanda ihop alla torra ingredienser och vänd ner i smeten. Rör om till en slät smet och häll i formen. Toppa med en delad banan.
4. Grädda i mitten av ugnen ca. 40 min.