
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
100 g g | smör smör | |
1 dl dl | socker socker | |
5 st st | banan
banan (mogna) | |
2 st st | ägg ägg | |
3,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
1 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
0,5 tsk tsk | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBananbröd
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C. Smöra och mjöla en avlång bakform.
2. Skala och mosa alla bananer utom en. Vispa smör och socker poröst med elvisp. Vispa ner äggen och sen bananerna i smörsmeten.
3. Blanda ihop alla torra ingredienser och vänd ner i smeten. Rör om till en slät smet och häll i formen. Toppa med en delad banan.
4. Grädda i mitten av ugnen ca. 40 min.