
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 burkar burk | sillar
sill (5-minuters sill) | |
1 knippen knippe | basilika basilika | |
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | |
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
0,5 st st | lime lime | |
1 st st | vitlök vitlök | |
svartpeppar svartpeppar | ||
salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBasilikasill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Låt sillen rinna av lite. Skär i centimetertjocka bitar.
2. Hacka basilikan grovt och riv skal från en halv lime.
3. Mixa med majonnäs och ett stänk limesaft. Vänd ner crème fraiche och övriga ingredienser. Vänd ner sillen och blanda väl.
4. Fyll en burk och låt stå kallt ett dygn innan