
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Kyckling
1 st st | kyckling kyckling | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
1 st st | öl öl | |
400 g g | pepperoni pepperoni |
Tsatziki
3 - 5 dl dl | grekisk yoghurt grekisk yoghurt | |
2 st st | vitlök
vitlök (klyftor) | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
0,5 | gurkor gurka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBeer can chicken
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Kyckling:
1. Börja med att rimma kycklingen i en 5-procentig saltlag i minst en halvtimme.
2. Gnid sedan in kycklingen utvändigt med salt, och med en kryddskrubb, lägg gärna till dina personliga favoritkryddor.
4. Öppna därefter en ölburk och töm hälften.
5. Trä sedan kycklingen över den halvtomma ölburken.
6. Låt kycklingen grilla med lock i ugn på indirekt värme, 125-140 °C, i ca 1,5 timme.
7. Servera med peperoni.
Tsatziki:
1. Blanda grekisk yoghurt, salt, peppar och pressa i vitlöksklyftorna .
2. Riv gurkan och lägg sedan gurkan i en sil eller på papper och strö över salt. Låt gurkan stå i ca 15 min för att låta vattnet rinna ut.
3. Blanda sedan ner gurkan i yoghurten och rör om.