
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Koreansk entrecôte
2 msk msk | soja soja | |
1 msk msk | socker socker | |
2 msk msk | vitt vin vitt vin | |
2 st st | vitlök
vitlök (rivna) | |
300 g g | entrecôte
entrecôte (lövtunna skivor) | |
5 cm cm | purjolökar
purjolök (tunt skivad) | |
rostad lök rostad lök |
Chilipicklad gurka
1 tsk tsk | ättika ättika | |
2 tsk tsk | socker socker | |
1 tsk tsk | salt salt | |
2 tsk tsk | chiliflakes chiliflakes | |
1 | gurkor gurka |
Tillbehör
kimchi kimchi | ||
4 | ägg ägg | |
1 knippen knippe | rädisor
rädisa (tunnskivade) | |
1 | morötter morot | |
gochujang gochujang | ||
2 | gräslök gräslök |
4 portioner portion | ris ris |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBibimbap
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Koreansk nationalrätt med entrecôte, kimchi och ris. Hittar du inte gochujang-sås (koreansk chilsås) kan du använda annan chilisås som du gillar.Gochujang och kimchi hittar du i de flesta asiatiska butiker.
Gör så här:
1. Koreansk entrecote: Blanda samman marinaden och lägg i köttet. Låt stå medan du gör de andra ingredienserna. Stek sedan köttet i stekpanna på hög värme.
2. Koka riset enligt förpackningens anvisning.
3. Chilipicklad gurka: Blada ättika, socker, salt och koreansk chilipulver. Vänd ner gurkan. Lägg i en bunke och placera något tungt ovanpå. Låt stå 20 minuter i kylen och häll av överflödig vätska innan servering.
4. Lägg upp i skål med ris i botten, stekt kött, picklad gurka, kimchi, morötter och rädisa.