Högsta kvalitet till bästa pris
Bibimbap

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Koreansk entrecôte

2 msk msk soja soja
1 msk msk socker socker
2 msk msk vitt vin vitt vin
2 st st vitlök vitlök
(rivna)
300 g g entrecôte entrecôte
(lövtunna skivor)
5 cm cm purjolökar purjolök
(tunt skivad)
rostad lök rostad lök

Chilipicklad gurka

1 tsk tsk ättika ättika
2 tsk tsk socker socker
1 tsk tsk salt salt
2 tsk tsk chiliflakes chiliflakes
1 gurkor gurka

Tillbehör

kimchi kimchi
4 ägg ägg
1 knippen knippe rädisor rädisa
(tunnskivade)
1 morötter morot
gochujang gochujang
2 gräslök gräslök
4 portioner portion ris ris

Bibimbap

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(39)

Koreansk nationalrätt med entrecôte, kimchi och ris. Hittar du inte gochujang-sås (koreansk chilsås) kan du använda annan chilisås som du gillar.Gochujang och kimchi hittar du i de flesta asiatiska butiker.

Gör så här:

1. Koreansk entrecote: Blanda samman marinaden och lägg i köttet. Låt stå medan du gör de andra ingredienserna. Stek sedan köttet i stekpanna på hög värme.

2. Koka riset enligt förpackningens anvisning.

3. Chilipicklad gurka: Blada ättika, socker, salt och koreansk chilipulver. Vänd ner gurkan. Lägg i en bunke och placera något tungt ovanpå. Låt stå 20 minuter i kylen och häll av överflödig vätska innan servering.

4. Lägg upp i skål med ris i botten, stekt kött, picklad gurka, kimchi, morötter och rädisa.