
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
300 g g | entrecôte
entrecôte (i bit) | |
2 msk msk | soja soja | |
2 st st | vitlök
vitlök (finhackade) | |
1 msk msk | socker socker | |
0,5 msk msk | sesamolja sesamolja | |
1 krm krm | svartpeppar svartpeppar | |
1 st st | morötter morot | |
4 st st | ägg ägg | |
1 dl dl | böngroddar böngroddar | |
koriander koriander | ||
4 dl dl | rundkornigt ris rundkornigt ris | |
30 g g | Spenat Spenat | |
srirachamajonnäs srirachamajonnäs |
Sesamgurka:
0,5 st st | gurkor gurka | |
1 msk msk | limejuice
limejuice (färskpressad) | |
0,5 msk msk | sesamolja sesamolja | |
1 krm krm | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBibimbap med entrecote, sesamgurka och koriander
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skär entrecoten i ½-cm tjocka strimlor. Lägg i en skål. Tillsätt soja, vitlök, socker, sesamolja och svartpeppar. Låt marinera i kylen ca 30 min.
2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
3. Lägg spenaten i kokande vatten och blanchera ca 1 minut. Lägg i en skål med iskallt vatten.
4. Riv moroten fint. Stek äggen på ena sidan.
5. Riv gurkan tunt på mandolin. Blanda med limejuice, sesamolja och salt.
6. Stek köttet på hög värme.
7. Fördela riset i fyra olika skålar. Toppa med kött, spenat, morot, groddar, gurka, ägg, koriander och srirachamajonnäs.