
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 påsar påse | musslor mussla | ||
2 msk msk | olja olja | ||
1 | lökar
lök (tärnad) | ||
2 | vitlöksklyftor
vitlöksklyfta (hackade) | ||
0,5 | morötter
morot (tärnad) | ||
3 dl dl | vitt vin
vitt vin (torrt) | ||
1 knippen knippe | dragon
dragon (färsk) | ||
2 dl dl | grädde grädde |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBlåmusslor med fransk dragon
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Hetta upp en kastrull, häll i oljan och fräs grönsakerna.
2. Höj värmen, lägg i musslorna och häll på vinet. Lägg i dragonkvistarna och sätt på locket.
3. Koka upp tills musslorna har öppnat sig, ca 2-3 minuter. Släng de som inte öppnat sig.
4. Sila av buljongen och häll i grädden. Låt koka i några minuter och smaka av med salt och peppar.
5. Lägg i musslorna och servera med ett gott bröd.