
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 påsar påse | musslor mussla | |
2 msk msk | olja olja | |
1 | lökar
lök (tärnad) | |
2 | vitlöksklyftor
vitlöksklyfta (hackade) | |
0,5 | morötter
morot (tärnad) | |
3 dl dl | vitt vin
vitt vin (torrt) | |
1 knippen knippe | dragon
dragon (färsk) | |
2 dl dl | grädde grädde |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlåmusslor med fransk dragon
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Hetta upp en kastrull, häll i oljan och fräs grönsakerna.
2. Höj värmen, lägg i musslorna och häll på vinet. Lägg i dragonkvistarna och sätt på locket.
3. Koka upp tills musslorna har öppnat sig, ca 2-3 minuter. Släng de som inte öppnat sig.
4. Sila av buljongen och häll i grädden. Låt koka i några minuter och smaka av med salt och peppar.
5. Lägg i musslorna och servera med ett gott bröd.