Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Blåmusslor med fransk dragon

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 påsar påse musslor mussla
2 msk msk olja olja
1 lökar lök
(tärnad)
2 vitlök vitlök
(hackade)
0,5 morötter morot
(tärnad)
3 dl dl vitt vin vitt vin
(torrt)
1 knippen knippe dragon dragon
(färsk)
2 dl dl grädde grädde

Blåmusslor med fransk dragon

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(7)

Gör så här:

1. Hetta upp en kastrull, häll i oljan och fräs grönsakerna.

2. Höj värmen, lägg i musslorna och häll på vinet. Lägg i dragonkvistarna och sätt på locket.

3. Koka upp tills musslorna har öppnat sig, ca 2-3 minuter. Släng de som inte öppnat sig.

4. Sila av buljongen och häll i grädden. Låt koka i några minuter och smaka av med salt och peppar.

5. Lägg i musslorna och servera med ett gott bröd.