
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 påsar påse | musslor mussla | ||
2 msk msk | olja olja | ||
1 | lökar
lök ((tärnad)) | ||
2 | vitlök
vitlök ((hackade)) | ||
0,5 | morötter
morot ((tärnad)) | ||
3 dl dl | vitt vin
vitt vin ((torrt)) | ||
1 knippen knippe | dragon
dragon ((färsk)) | ||
2 dl dl | grädde grädde |
Blåmusslor med fransk dragon
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:20
min
(7)
Gör så här:
1. Hetta upp en kastrull, häll i oljan och fräs grönsakerna.
2. Höj värmen, lägg i musslorna och häll på vinet. Lägg i dragonkvistarna och sätt på locket.
3. Koka upp tills musslorna har öppnat sig, ca 2-3 minuter. Släng de som inte öppnat sig.
4. Sila av buljongen och häll i grädden. Låt koka i några minuter och smaka av med salt och peppar.
5. Lägg i musslorna och servera med ett gott bröd.