
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Sirapsstekta äpplen & lök
8 st st | äpplen äpple | ||
2 st st | gula lökar gul lök | ||
3 msk msk | ljus sirap ljus sirap | ||
2 msk msk | smör smör | ||
salt salt |
Morotscrudite
2 st st | morötter morot | ||
1 tsk tsk | ingefära
ingefära ((riven)) | ||
1 st st | palsternackor palsternacka | ||
0,5 huvud huvud | grönsallad grönsallad | ||
1 st st | citroner citron |
800 g g | blodpudding blodpudding | ||
25 -30 | bacon bacon |
Blodpudding med bacon och sirapsstekta äpplen
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skär blodpuddingen i 1 1/2 cm tjocka skivor.
2. Knaperstek baconen på en plåt i ugnen i 12-15 min på 180 °C
Sirapsstekta äpplen och lök
1. Skär äpple och lök i klyftor.
2. Sätt på en stekpanna på medelvärme och klicka i smöret. Stek löken i ca 1 minut. Tillsätt sedan äppelklyftorna och fräs i ca 2 minuter. Ringla i sirapen under omrörning och smaka av med salt.
Motorscrudite
Skiva morot och palsternacka tunt och marinera i ingefäran och citronsaften. Smaka av med salt och blanda sedan med salladen.
Servering
1. Stek blodpuddingen i lite olja eller smör.
2. Servera med äppel- och lökblandningen, knaperstekt bacon och den härliga cruditesalladen.