
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Sirapsstekta äpplen & lök
8 st st | äpplen äpple | |
2 st st | gula lökar gul lök | |
3 msk msk | ljus sirap ljus sirap | |
2 msk msk | smör smör | |
salt salt |
Morotscrudite
2 st st | morötter morot | |
1 tsk tsk | ingefära
ingefära (riven) | |
1 st st | palsternackor palsternacka | |
0,5 huvud huvud | grönsallad grönsallad | |
1 st st | citroner citron |
800 g g | blodpudding blodpudding | |
25 - 30 | bacon bacon |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlodpudding med bacon och sirapsstekta äpplen
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skär blodpuddingen i 1 1/2 cm tjocka skivor.
2. Knaperstek baconen på en plåt i ugnen i 12-15 min på 180 °C
Sirapsstekta äpplen och lök
1. Skär äpple och lök i klyftor.
2. Sätt på en stekpanna på medelvärme och klicka i smöret. Stek löken i ca 1 minut. Tillsätt sedan äppelklyftorna och fräs i ca 2 minuter. Ringla i sirapen under omrörning och smaka av med salt.
Motorscrudite
Skiva morot och palsternacka tunt och marinera i ingefäran och citronsaften. Smaka av med salt och blanda sedan med salladen.
Servering
1. Stek blodpuddingen i lite olja eller smör.
2. Servera med äppel- och lökblandningen, knaperstekt bacon och den härliga cruditesalladen.