
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | blomkål blomkål | |
2 msk msk | smör smör | |
2 dl dl | mjölk mjölk | |
4 dl dl | vatten vatten | |
1 st st | citroner citron | |
1 tsk tsk | socker socker | |
1 st st | humrar hummer | |
1 dl dl | frysta ärtor frysta ärtor | |
1 handfull handfull | brysselkål brysselkål | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlomkålssoppa med hummer, citronpicklad blomkål, ärtor och brysselkål
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skölj blomkålshuvudet och skär bort de gröna bladen. Skär av ca 1 dl små och fina buketter. Pressa citronen och låt saften koka upp kort tillsammans med blomkålsbuketterna. Låt svalna.
2. Smält smöret i en gryta. Skär resten av blomkålen i grova bitar och bryn i smöret en kort stund. Tillsätt vatten och mjölk, täck med lock och låt blomkålen kokas riktigt mör i ca 15 min.