Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Blomkålssoppa med hummer, citronpicklad blomkål, ärtor och brysselkål

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st blomkål blomkål
2 msk msk smör smör
2 dl dl mjölk mjölk
4 dl dl vatten vatten
1 st st citroner citron
1 tsk tsk socker socker
1 st st hummer hummer
1 dl dl frysta ärtor frysta ärtor
1 handfull handfull brysselkål brysselkål
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Blomkålssoppa med hummer, citronpicklad blomkål, ärtor och brysselkål

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(6)

Gör så här:

1. Skölj blomkålshuvudet och skär bort de gröna bladen. Skär av ca 1 dl små och fina buketter. Pressa citronen och låt saften koka upp kort tillsammans med blomkålsbuketterna. Låt svalna.

2. Smält smöret i en gryta. Skär resten av blomkålen i grova bitar och bryn i smöret en kort stund. Tillsätt vatten och mjölk, täck med lock och låt blomkålen kokas riktigt mör i ca 15 min.