Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Blue Stilton-ostbollar med whiskeymarmelad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

400 g g blue stilton blue stilton
1 st st päron päron
(skalat och fintärnat)
1 dl dl whiskeymarmelad whiskeymarmelad
200 g g nötter nötter
(rostade)

Blue Stilton-ostbollar med whiskeymarmelad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:15 h
(11)

Gör så här:

1. Smula osten och blanda med hackat päron och whiskeymarmelad.

2. Dela upp smeten i ca 12 lika stora bitar.

3. Rulla dessa till bollar, lägg på tallrik och låt stå i kylskåp i ca 1 timme.

4. Hacka nötterna eller mixa dem grovt i en matberedare.

5. Rulla ostbollarna i nötkrosset.

6. Servera direkt eller låt stå i kylen tills de ska serveras.