
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
400 g g | blue stilton blue stilton | ||
1 st st | päron
päron (skalat och fintärnat) | ||
1 dl dl | whiskeymarmelad whiskeymarmelad | ||
200 g g | nötter
nötter (rostade) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBlue Stilton-ostbollar med whiskeymarmelad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Smula osten och blanda med hackat päron och whiskeymarmelad.
2. Dela upp smeten i ca 12 lika stora bitar.
3. Rulla dessa till bollar, lägg på tallrik och låt stå i kylskåp i ca 1 timme.
4. Hacka nötterna eller mixa dem grovt i en matberedare.
5. Rulla ostbollarna i nötkrosset.
6. Servera direkt eller låt stå i kylen tills de ska serveras.