Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Bollito misto & salsa verde

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 st st chorizo chorizo
(färskkorvar)
2 st st gula lökar gul lök
4 st st potatisar potatis
2 - 3 morötter morot
3 stjälkar stjälk selleri selleri
1 l l vatten vatten
2 st st lagerblad lagerblad
salt salt
svartpeppar svartpeppar
2 - 300 g g lammstek lammstek
(färdig stekt)
1 knippen knippe persilja persilja
1 knippen knippe basilika basilika
0,5 knippen knippe mynta mynta
1 msk msk kapris kapris
4,5 msk msk olivolja olivolja
0,5 citronsaft citronsaft
2 klyftor klyfta vitlök vitlök
2 tärningar tärning kycklingbuljong kycklingbuljong

Bollito misto & salsa verde

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(4)

Gör så här:

1. Dela korvarna på längden och stek gyllene i en stekgryta, ta upp korvarna och lägg åt sidan. Fortsätt steka tärnad potatis, skivad lök, skivad morot och skivad blekselleri i ett par minuter.

2. Fyll på med vatten, buljongtärningar och lagerblad. Låt sjuda ca 20 minuter.

3. Salsaverde:Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa til lönskad konsistens,smaka av med salt och peppar.

4. Skiva lammstek en och dela korven, lägg ner i buljongen och låt värmas någraminuter. Servera i djupa tallrikar med salsa verde och ett gott bröd.

Tips: Salsa verde är gott till nästan allt, grillat kött och stekt fisk.