
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 st st | chorizo
chorizo (färskkorvar) | |
2 st st | gula lökar gul lök | |
4 st st | potatisar potatis | |
2 - 3 | morötter morot | |
3 stjälkar stjälk | selleri selleri | |
3 msk msk | olivolja olivolja | |
1 l l | vatten vatten | |
2 st st | lagerblad lagerblad | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
2 - 300 g g | lammstek
lammstek (färdig stekt) | |
1 knippen knippe | persilja persilja | |
1 knippen knippe | basilika basilika | |
0,5 knippen knippe | mynta mynta | |
1 msk msk | kapris kapris | |
1,5 | olivolja olivolja | |
0,5 | citronsaft citronsaft | |
2 klyftor klyfta | vitlök vitlök | |
2 tärningar tärning | kycklingbuljong kycklingbuljong |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBollito misto & salsa verde
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Dela korvarna på längden och stek gyllene i en stekgryta, ta upp korvarna och lägg åt sidan. Fortsätt steka tärnad potatis, skivad lök, skivad morot och skivad blekselleri i ett par minuter.
2. Fyll på med vatten, buljongtärningar och lagerblad. Låt sjuda ca 20 minuter.
3. Salsaverde:Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa til lönskad konsistens,smaka av med salt och peppar.
4. Skiva lammstek en och dela korven, lägg ner i buljongen och låt värmas någraminuter. Servera i djupa tallrikar med salsa verde och ett gott bröd.
Tips: Salsa verde är gott till nästan allt, grillat kött och stekt fisk.