Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Brezelsemla

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Tips till mandelmassan

rivet apelsinskal rivet apelsinskal
2 st st salta kringlor salta kringlor
1,5 dl dl grädde grädde
50 g g mandelmassa mandelmassa
0,25 dl dl mjölk mjölk
florsocker florsocker
(till garnering)

Brezelsemla

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(35)

Gör så här:

1. Vispa grädden hårt. Vill du ha en chokladig touch? Tillsätt lite kakao.

2. Riv mandelmassan grovt och blanda med mjölken.Tips: riv ner lite apelsinskal för extra smak.

3. Dela varje brezel med en vass brödkniv så att de får varsitt ”lock”.

4. Bred mandelmassa på underdelarna, spritsa grädden och lägg på locken.

5. Pudra med florsocker och servera.

Tips! Nygräddade brezels finns självklart att köpa i din närmsta Lidl-butik!