
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Tips till mandelmassan
rivet apelsinskal rivet apelsinskal |
2 st st | salta kringlor salta kringlor | |
1,5 dl dl | grädde grädde | |
50 g g | mandelmassa mandelmassa | |
0,25 dl dl | mjölk mjölk | |
florsocker
florsocker (till garnering) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBrezelsemla
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Vispa grädden hårt. Vill du ha en chokladig touch? Tillsätt lite kakao.
2. Riv mandelmassan grovt och blanda med mjölken.Tips: riv ner lite apelsinskal för extra smak.
3. Dela varje brezel med en vass brödkniv så att de får varsitt ”lock”.
4. Bred mandelmassa på underdelarna, spritsa grädden och lägg på locken.
5. Pudra med florsocker och servera.
Tips! Nygräddade brezels finns självklart att köpa i din närmsta Lidl-butik!