
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
6 skivor skiva | Tunnbröd
Tunnbröd (Mjälloms havretunnbröd) | |
300 g g | körsbärstomater
körsbärtstomat (gärna olika färger) | |
1 klyftor klyfta | vitlök vitlök | |
1 msk msk | olivolja olivolja | |
2 msk msk | gräslök
gräslök (finskuren) | |
flingsalt flingsalt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschetta på norrländskt vis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skär tomaterna i fjärdedelar. Skala och finhacka vitlöken.
2. Blanda tomater, vitlök, olivolja och gräslök. Smaka av med flingsalt och peppar. Låt gärna blandningen stå och dra ca 5 minuter.
3. Fördela tomaterna på tunnbröden. Toppa med lite mer flingsalt och peppar.
