Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Bruschetta på norrländskt vis

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

6 skivor skiva Tunnbröd Tunnbröd
(Mjälloms havretunnbröd)
300 g g körsbärstomater körsbärtstomat
(gärna olika färger)
1 klyftor klyfta vitlök vitlök
1 msk msk olivolja olivolja
2 msk msk gräslök gräslök
(finskuren)
flingsalt flingsalt
svartpeppar svartpeppar

Bruschetta på norrländskt vis

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(2)

Gör så här:

1. Skär tomaterna i fjärdedelar. Skala och finhacka vitlöken.

2. Blanda tomater, vitlök, olivolja och gräslök. Smaka av med flingsalt och peppar. Låt gärna blandningen stå och dra ca 5 minuter.

3. Fördela tomaterna på tunnbröden. Toppa med lite mer flingsalt och peppar.