
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | buffelmozzarella buffelmozzarella | |
0,5 st st | baguetter baguette | |
100 g g | smör
smör (med havssalt) | |
1 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar | |
2 - 3 msk msk | örtkryddor
örtkrydda (t.ex. persilja, basilika eller salvia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBuffelmozzarella med brynt smör
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 °C. Skär baguetten i tunna skivor, lägg på en plåt, pensla med olja och salta. Torka i ugnen i 5-10 minuter.
2. Lägg mozzarellan i en form/skål, krydda med svartpeppar och låt stå i rumstemperatur i ca 1 timme före servering.
3. Bryn smöret i en kastrull. Sätt in mozzarellan i ugnen på 60-70°C i 5-7 minuter och placera sedan varje mozzarella i en djup förrättstallrik.
4. Värm upp smöret igen och lägg i örterna. Slå örtsmöret över mozzarellan och servera med de torkade brödskivorna.