
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | buffelmozzarella buffelmozzarella | ||
0,5 st st | baguetter baguette | ||
100 g g | smör
smör (med havssalt) | ||
1 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar | ||
2 - 3 msk msk | örtkryddor
örtkrydda (t.ex. persilja, basilika eller salvia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBuffelmozzarella med brynt smör
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 °C. Skär baguetten i tunna skivor, lägg på en plåt, pensla med olja och salta. Torka i ugnen i 5-10 minuter.
2. Lägg mozzarellan i en form/skål, krydda med svartpeppar och låt stå i rumstemperatur i ca 1 timme före servering.
3. Bryn smöret i en kastrull. Sätt in mozzarellan i ugnen på 60-70°C i 5-7 minuter och placera sedan varje mozzarella i en djup förrättstallrik.
4. Värm upp smöret igen och lägg i örterna. Slå örtsmöret över mozzarellan och servera med de torkade brödskivorna.