Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Buffelmozzarella med brynt smör

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 st st buffelmozzarella buffelmozzarella
0,5 st st baguetter baguette
100 g g smör smör
(med havssalt)
1 tsk tsk svartpeppar svartpeppar
2 - 3 msk msk örtkryddor örtkrydda
(t.ex. persilja, basilika eller salvia)

Buffelmozzarella med brynt smör

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:30 h
(6)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 °C. Skär baguetten i tunna skivor, lägg på en plåt, pensla med olja och salta. Torka i ugnen i 5-10 minuter.

2. Lägg mozzarellan i en form/skål, krydda med svartpeppar och låt stå i rumstemperatur i ca 1 timme före servering.

3. Bryn smöret i en kastrull. Sätt in mozzarellan i ugnen på 60-70°C i 5-7 minuter och placera sedan varje mozzarella i en djup förrättstallrik.

4. Värm upp smöret igen och lägg i örterna. Slå örtsmöret över mozzarellan och servera med de torkade brödskivorna.