Högsta kvalitet till bästa pris
Busiga chokladmuffins med frosting

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Muffins

4,5 dl dl vetemjöl vetemjöl
1 dl dl kakao kakao
3 tsk tsk bakpulver bakpulver
2 tsk tsk vaniljsocker vaniljsocker
100 g g choklad choklad
3 st st ägg ägg
2,5 dl dl socker socker
150 g g smör smör
(smält)
3 dl dl mjölk mjölk
5 dl dl florsocker florsocker
3 msk msk kakao kakao
60 g g smör smör
100 g g färskost färskost

Busiga chokladmuffins med frosting

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:40 h
(21)

Gör så här:

1. Värm ugnen till 175°.

2. Klä en muffinsplåt med ca 15 muffinsformar.

3. Blanda alla torra ingredienser förutom socker i en bunke och blanda väl. Grovhacka chokladen och ställ åt sidan.

4. Vispa socker och ägg pösigt. Tillsätt det smälta smöret och mjölken och vänd ner mjölblandningen och allra sist den hackade chokladen. Blanda väl.

5. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna, fyll ca 2/3 av formen och baka mitt i ugnen i ca 15-17 min. Låt svalna helt.

6. Frosting: Vispa florsocker, smör och kakao med elvisp på låg hastighet. Tillsätt färskosten och vispa tills krämen är fluffig. Lägg i spritspåse och spritsa på muffinsen. Dekorera med godis.