
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Muffins
4,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
1 dl dl | kakao kakao | ||
3 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
2 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | ||
100 g g | choklad choklad | ||
3 st st | ägg ägg | ||
2,5 dl dl | socker socker | ||
150 g g | smör
smör (smält) | ||
3 dl dl | mjölk mjölk |
5 dl dl | florsocker florsocker | ||
3 msk msk | kakao kakao | ||
60 g g | smör smör | ||
100 g g | färskost färskost |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBusiga chokladmuffins med frosting
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Värm ugnen till 175°.
2. Klä en muffinsplåt med ca 15 muffinsformar.
3. Blanda alla torra ingredienser förutom socker i en bunke och blanda väl. Grovhacka chokladen och ställ åt sidan.
4. Vispa socker och ägg pösigt. Tillsätt det smälta smöret och mjölken och vänd ner mjölblandningen och allra sist den hackade chokladen. Blanda väl.
5. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna, fyll ca 2/3 av formen och baka mitt i ugnen i ca 15-17 min. Låt svalna helt.
6. Frosting: Vispa florsocker, smör och kakao med elvisp på låg hastighet. Tillsätt färskosten och vispa tills krämen är fluffig. Lägg i spritspåse och spritsa på muffinsen. Dekorera med godis.