
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
8,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
1,5 dl dl | socker socker | ||
3 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
2 krm krm | salt salt | ||
2,5 dl dl | mjölk mjölk | ||
150 g g | smör smör | ||
ägg
ägg (till pensling) |
Fyllning:
100 g g | smör smör | ||
0,5 dl dl | socker socker | ||
3 tsk tsk | kanel kanel | ||
1 dl dl | dulce de leche dulce de leche |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listButterkanelbulle med dulce de leche
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Blanda vetemjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke.
3. Värm mjölken försiktigt till 37°C, och tillsätt smöret i tärningar och låt smälta. Tillsätt mjölkblandningen i vetemjölsblandningen.
4. Blanda ihop smör, socker och kanel till fyllningen.
5. Dela degen i två delar. Kavla ut till två plattor, ca 30x40 cm. Bred på smör- och kanelfyllningen och rulla ihop till två rullar. Skär rullarna i ca 4 cm tjocka bitar och placera dem med snittytan uppåt i en smord form ca 24 cm i diameter.
6. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.
7. Låt svalna en aning och ringla över dulce de leche.