Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Ceviche med lax och räkor

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Tillbehör

1 påsar påse nachochips nachochips
200 g g laxfiléer laxfilé
3 st st limejuice limejuice
1 burkar burk räkor räka
1 askar ask physalis physalis
(halverade)
0,5 chili chili
2 - 3 st st gräslök gräslök
(strimlad)
1 st st avokado avokado
(tärnad)
1 askar ask körsbärstomater körsbärtstomat
(halverade)
1 knippen knippe koriander koriander
(grovhackad)
2 msk msk olivolja olivolja
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Ceviche med lax och räkor

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(9)

Gör så här:

1. Börja med att tärna laxen ca 1 x 1 cm. Pressa limen och häll över laxen. Låt marinera ca 20 minuter.

2. Blanda alla övriga ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar och lite olivolja. Lägg i glas och servera med nachos.