
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Tillbehör
1 påsar påse | nachochips nachochips |
200 g g | laxfiléer laxfilé | ||
3 st st | limejuice limejuice | ||
1 burkar burk | räkor räka | ||
1 askar ask | physalis
physalis ((halverade)) | ||
0,5 | chili chili | ||
2 -3 st st | gräslök
gräslök ((strimlad)) | ||
1 st st | avokado
avokado ((tärnad)) | ||
1 askar ask | körsbärstomater
körsbärtstomat ((halverade)) | ||
1 knippen knippe | koriander
koriander ((grovhackad)) | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Ceviche med lax och räkor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:20
min
(7)
Förberedelsetid: 0:30
Gör så här:
1. Börja med att tärna laxen ca 1 x 1 cm. Pressa limen och häll över laxen. Låt marinera ca 20 minuter.
2. Blanda alla övriga ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar och lite olivolja. Lägg i glas och servera med nachos.