
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Tillbehör
1 påsar påse | nachochips nachochips |
200 g g | laxfiléer laxfilé | ||
3 st st | limejuice limejuice | ||
1 burkar burk | räkor räka | ||
1 askar ask | physalis
physalis (halverade) | ||
0,5 | chili chili | ||
2 - 3 st st | gräslök
gräslök (strimlad) | ||
1 st st | avokado
avokado (tärnad) | ||
1 askar ask | körsbärstomater
körsbärtstomat (halverade) | ||
1 knippen knippe | koriander
koriander (grovhackad) | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCeviche med lax och räkor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att tärna laxen ca 1 x 1 cm. Pressa limen och häll över laxen. Låt marinera ca 20 minuter.
2. Blanda alla övriga ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar och lite olivolja. Lägg i glas och servera med nachos.