
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Tillbehör
1 påsar påse | nachochips nachochips |
200 g g | laxfiléer laxfilé | |
3 st st | limejuice limejuice | |
1 burkar burk | räkor räka | |
1 askar ask | physalis
physalis (halverade) | |
0,5 | chili chili | |
2 - 3 st st | gräslök
gräslök (strimlad) | |
1 st st | avokado
avokado (tärnad) | |
1 askar ask | körsbärstomater
körsbärtstomat (halverade) | |
1 knippen knippe | koriander
koriander (grovhackad) | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCeviche med lax och räkor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att tärna laxen ca 1 x 1 cm. Pressa limen och häll över laxen. Låt marinera ca 20 minuter.
2. Blanda alla övriga ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar och lite olivolja. Lägg i glas och servera med nachos.