
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Cheesecake
150 g g | keso keso | |
200 g g | färskost färskost | |
1 st st | citroner citron | |
120 g g | socker socker | |
2 st st | ägg ägg | |
80 g g | vetemjöl vetemjöl | |
0,5 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
3 msk msk | gräddfil gräddfil | |
150 g g | frysta hallon frysta hallon |
Kaksmulor
50 g g | smör
smör (rumstempurerat) | |
1,5 dl dl | socker socker | |
1 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | |
0,5 dl dl | olja olja | |
1 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
2 dl dl | vetemjöl vetemjöl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake på keso och hallon
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att vispa samman keso, färskost, citronzest och socker till en slät smet.
2. Tillsätt äggen under vispning och sedan mjöl och bakpulver.
3. Gräddfilen rörs i sist.
4. Häll ner smeten i en form, lägg på bären.
5. Baka i ca 1 h på 150c.
6. Låt kakan svalna i kylen.
7. Strössla över kaksmulorna vid servering.
Kaksmulor
1. Vispa samman smör, socker och vanlijsocker.
2. Tillsätt oljan under vispning.
3. Blanda mjöl och bakpulver och vispa ner.
4. Sprid ut på bakplåtspapper och baka i ugnen på 160c i 10 min och låt svalna