Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Cheesecake på keso och hallon

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Cheesecake

150 g g keso keso
200 g g färskost färskost
1 st st citroner citron
120 g g socker socker
2 st st ägg ägg
80 g g vetemjöl vetemjöl
0,5 tsk tsk bakpulver bakpulver
3 msk msk gräddfil gräddfil
150 g g frysta hallon frysta hallon

Kaksmulor

50 g g smör smör
1 tsk tsk vaniljsocker vaniljsocker
0,5 dl dl olja olja

Cheesecake på keso och hallon

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:30 h
(20)

Gör så här:

1. Börja med att vispa samman keso, färskost, citronzest och socker till en slät smet.

2. Tillsätt äggen under vispning och sedan mjöl och bakpulver.

3. Gräddfilen rörs i sist.

4. Häll ner smeten i en form, lägg på bären.

5. Baka i ca 1 h på 150c.

6. Låt kakan svalna i kylen.

7. Strössla över kaksmulorna vid servering.

Kaksmulor

1. Vispa samman smör, socker och vanlijsocker.

2. Tillsätt oljan under vispning.

3. Blanda mjöl och bakpulver och vispa ner.

4. Sprid ut på bakplåtspapper och baka i ugnen på 160c i 10 min och låt svalna