
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
200 g g | getost getost | |
100 g g | valnötter valnöt | |
smör smör | ||
4 - 8 | rostbröd rostbröd | |
balsamico balsamico |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChèvretoast
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 °C.
2. Hacka valnötterna grovt och rosta dem i stekpanna.
3. Stansa ut runda bitar av brödet.Gör bitarna en aning större än osten i diameter.
4. Stek brödbitarna i en klick smör.
5. Skär getosten i ca 1,5-2 cm tjocka skivor och lägg dem på brödet.
6. Gratinera toasten i ugn i ca 2-3 minuter tills osten har fått fin färg och bubblar lite.
7. Garnera med balsamico creme och rostade valnötter.
Tips: Servera gärna toasten som förrätt med ruccolasallad och granatäpple.