
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
200 g g | getost getost | ||
100 g g | valnötter valnöt | ||
smör smör | |||
4 - 8 | rostbröd rostbröd | ||
balsamico balsamico |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChèvretoast
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 °C.
2. Hacka valnötterna grovt och rosta dem i stekpanna.
3. Stansa ut runda bitar av brödet.Gör bitarna en aning större än osten i diameter.
4. Stek brödbitarna i en klick smör.
5. Skär getosten i ca 1,5-2 cm tjocka skivor och lägg dem på brödet.
6. Gratinera toasten i ugn i ca 2-3 minuter tills osten har fått fin färg och bubblar lite.
7. Garnera med balsamico creme och rostade valnötter.
Tips: Servera gärna toasten som förrätt med ruccolasallad och granatäpple.