
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
1 dl dl | kakao kakao | |
1,25 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
0,25 tsk tsk | bikarbonat bikarbonat | |
0,25 tsk tsk | salt salt | |
2 | ägg ägg | |
1,5 dl dl | socker socker | |
0,5 dl dl | olja olja | |
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
150 g g | choklad
choklad (mörk, ljus och vit) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChokladmuffins
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader och klä en muffinsform med formar.
2. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat, salt och vaniljpulver i en bunke och sätt åt sidan.
2. Vispa ihop ägg och socker lite lätt och tillsätt sedan olja och vispa ner. Vänd sedan ner creme fraichen.
3. Vänd försiktigt ner de torra ingredienserna tills du har en jämn smet.
6. Hacka chokladen grovt och blanda i två tredjedelar i smeten.
6. Fördela smeten i formar och strö över resterande choklad.
7. Baka i cirka 15-18 minuter, men känn efter noga så att de inte blir torra.