Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Chokladmuffins

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 dl dl vetemjöl vetemjöl
1 dl dl kakao kakao
1,25 tsk tsk bakpulver bakpulver
0,25 tsk tsk bikarbonat bikarbonat
0,25 tsk tsk salt salt
2 ägg ägg
1,5 dl dl socker socker
0,5 dl dl olja olja
2 dl dl crème fraiche crème fraiche
150 g g choklad choklad
(mörk, ljus och vit)

Chokladmuffins

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(19)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader och klä en muffinsform med formar.

2. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat, salt och vaniljpulver i en bunke och sätt åt sidan.

2. Vispa ihop ägg och socker lite lätt och tillsätt sedan olja och vispa ner. Vänd sedan ner creme fraichen.

3. Vänd försiktigt ner de torra ingredienserna tills du har en jämn smet.

6. Hacka chokladen grovt och blanda i två tredjedelar i smeten.

6. Fördela smeten i formar och strö över resterande choklad.

7. Baka i cirka 15-18 minuter, men känn efter noga så att de inte blir torra.