
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 st st | ciabatta ciabatta | |
300 g g | räkor räka | |
2 st st | ägg ägg | |
0,5 dl dl | dill dill | |
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
0,5 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
0,5 dl dl | brännvinsost brännvinsost | |
1 st st | citroner citron | |
4 blad blad | grönsallad grönsallad | |
0,5 st st | gurkor gurka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiabatta med räkor, ägg och brännvinsost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Dela ciabattan nästan helt igenom. Koka äggen i 8 minuter och lägg i isvatten, skala dem och hacka grovt.
2. Riv osten på den fina sidan av rivjärnet. Hacka dillen. Blanda räkor, majonnäs, créme fraiche, riven ost, hackat ägg, hackad dill och smaka av med pressad citron, salt och nymalen svartpeppar.
3. Lägg sallad i botten av bröden och skivad gurka ovanpå. Fördela räkblandningen ovanpå gurkan och toppa med en dillkvist samt en klyfta citron.
Recept av: Karin Sundgren