Ciabatta med räkor, ägg och brännvinsost

Ciabatta med räkor, ägg och brännvinsost image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 25 min

Ingredienser

4 personer
    • 2   st ciabatta
    • 300   g räkor
    • 2   st ägg
    • 0,5   dl dill
    • 1   dl majonnäs
    • 0,5   dl crème fraiche
    • 0,5   dl brännvinsost
    • 1   st citron
    • 4   blad grönsallad
    • 0,5   st gurkor

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Dela ciabattan nästan helt igenom. Koka äggen i 8 minuter och lägg i isvatten, skala dem och hacka grovt.

    2. Riv osten på den fina sidan av rivjärnet. Hacka dillen. Blanda räkor, majonnäs, créme fraiche, riven ost, hackat ägg, hackad dill och smaka av med pressad citron, salt och nymalen svartpeppar.

    3. Lägg sallad i botten av bröden och skivad gurka ovanpå. Fördela räkblandningen ovanpå gurkan och toppa med en dillkvist samt en klyfta citron.

    Recept av: Karin Sundgren