
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Broccolisallad:
250 g g | broccoli broccoli | ||
140 g g | blåmögelost blåmögelost | ||
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
2 msk msk | mjölk mjölk | ||
mandlar mandel |
Till servering:
koriander koriander | |||
lime lime |
4 st st | kycklingbröst kycklingbröst | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
0,5 dl dl | citronsaft citronsaft | ||
1 msk msk | citroner citron | ||
2 msk msk | limejuice limejuice | ||
1 tsk tsk | lime lime | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCitronkyckling med broccolisallad och krämig blåmögeldressing
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med broccolisalladen. Skölj och skär broccolin i mindre bitar. Förväll den i kokande vatten i 1 minut. Häll av vattnet och lägg broccolin i en skål med iskallt vatten medan du förbereder allt annat.
2. Mixa ihop ädelost, crème fraiche och mjölk i en mixer.
3. Stek kycklingen i olivolja ihop med citron, lime, salt och peppar. Se till att kycklingen är helt genomstekt innan servering.
4. Häll ädelostdressingen över broccolin och toppa med hackade mandlar. Servera med kycklingen.