Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Citronkyckling med broccolisallad och krämig blåmögeldressing

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Broccolisallad:

250 g g broccoli broccoli
140 g g blåmögelost blåmögelost
2 dl dl crème fraiche crème fraiche
2 msk msk mjölk mjölk
mandlar mandel

Till servering:

koriander koriander
lime lime
4 st st kycklingbröst kycklingbröst
2 msk msk olivolja olivolja
0,5 dl dl citronsaft citronsaft
1 msk msk citroner citron
2 msk msk limejuice limejuice
1 tsk tsk lime lime
1 tsk tsk salt salt
1 tsk tsk svartpeppar svartpeppar

Citronkyckling med broccolisallad och krämig blåmögeldressing

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(10)

Gör så här:

1. Börja med broccolisalladen. Skölj och skär broccolin i mindre bitar. Förväll den i kokande vatten i 1 minut. Häll av vattnet och lägg broccolin i en skål med iskallt vatten medan du förbereder allt annat.

2. Mixa ihop ädelost, crème fraiche och mjölk i en mixer.

3. Stek kycklingen i olivolja ihop med citron, lime, salt och peppar. Se till att kycklingen är helt genomstekt innan servering.

4. Häll ädelostdressingen över broccolin och toppa med hackade mandlar. Servera med kycklingen.