
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 msk msk | olja olja | |
0,5 tsk tsk | paprikapulver paprikapulver | |
salt salt | ||
1 paket paket | bacon bacon | |
100 g g | blåmögelost blåmögelost | |
1 - 2 st st | avokado avokado | |
1 st st | isbergssallad isbergssallad | |
400 g g | kycklinglårfiléer kycklinglårfilé | |
150 g g | körsbärstomater körsbärtstomat | |
1 askar ask | gräslök gräslök |
Dressing
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
1 dl dl | grekisk yoghurt grekisk yoghurt | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Dressing
2 - 3 msk msk | rödvinsvinäger rödvinsvinäger |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCobbs äggsallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Krydda kycklinglårfiléerna med paprikapulver, salt och peppar, stek gyllene i panna. Låt svalna något. Dela i mindre bitar.
2. Sätt ugnen på 150°. Lägg baconskivorna på ett bakplåtspapper och ugnsbaka gyllene ca 15 min. Låt rinna av på papper. Smula till mindre bitar.
3. Blanda allt till dressingen och smaka av med salt och peppar.
4. Fördela allt på en bädd av strimladsallad. Salta och peppra eftersmak.
5. Ringla över dressingen och toppa med hackad gräslök.