Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Cobbs äggsallad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 msk msk olja olja
0,5 tsk tsk paprikapulver paprikapulver
salt salt
1 paket paket bacon bacon
100 g g blåmögelost blåmögelost
1 - 2 st st avokado avokado
1 st st isbergssallad isbergssallad
400 g g kycklinglårfiléer kycklinglårfilé
150 g g körsbärstomater körsbärtstomat
1 askar ask gräslök gräslök

Dressing

1 dl dl majonnäs majonnäs
1 dl dl grekisk yoghurt grekisk yoghurt
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Dressing

2 - 3 msk msk rödvinsvinäger rödvinsvinäger

Cobbs äggsallad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(17)

Gör så här:

1. Krydda kycklinglårfiléerna med paprikapulver, salt och peppar, stek gyllene i panna. Låt svalna något. Dela i mindre bitar.

2. Sätt ugnen på 150°. Lägg baconskivorna på ett bakplåtspapper och ugnsbaka gyllene ca 15 min. Låt rinna av på papper. Smula till mindre bitar.

3. Blanda allt till dressingen och smaka av med salt och peppar.

4. Fördela allt på en bädd av strimladsallad. Salta och peppra eftersmak.

5. Ringla över dressingen och toppa med hackad gräslök.